sleduj nás na sociálnych sieťach Facebook – Instagram – Untappd

Ak si fanúšikom MMA a miluješ kvalitné pivo, naša craftbeer piváreň PlanB je miestom, kde musíš byť. Ponúkame ti unikátnu kombináciu skvelej atmosféry, výberového remeselného piva a možnosti sledovať Oktagon live Bratislava na veľkom plátne. Príď si užiť adrenalínové zápasy a zaži ich v priamom prenose spoločne s priateľmi.

„Great place with a great selection of beers which rotate between different IPAs and ales to try. The best place to watch live sport in Bratislava new town, with a great owner who was welcoming and friendly! Live rugby and football available in a small but lively and fun atmosphere.“

.

Vychutnaj si Oktagon61 s priateľmi a s pivom v ruke

V našej pivárni máme na výčape 12 remeselných pív, ktoré pravidelne obmieňame, aby ste mohli vždy objavovať niečo nové. Nech už preferujete IPA, stout, kyseláče, klasický ležiak alebo niečo ľahšie, určite si prídete na svoje. Pestrá ponuka pív Vás nadchne, rovnako ako pohodová a priateľská atmosféra, ktorú si chvália všetci naši zákazníci.

Oktagon live Bratislava nie je len o sledovaní zápasov – je to skutočný zážitok. S veľkým plátnom a kvalitným zvukom sa u nás budete cítiť ako priamo v hľadisku arény. Príďte sa pozrieť na súboje svojich obľúbených bojovníkov a buďte súčasťou tejto skvelej akcie.

PlanB craftbeer piváreň je ideálnym miestom na stretnutie s priateľmi, užiť si skvelý večer pri pive a zároveň sledovať Oktagon MMA live. Čo môže byť lepšie, ako sa v sobotu večer stretnúť, dobre si pokecať, okoštovať zaujímavé a netradičné pivá, ochutnať skvelé studené šmaky k pivu z výberových surovín. Okrem prvotriedneho remeselného piva máme samozrejme v ponuke aj víno, prosecco, alko, nealko.

.

.

Rezervujte si stôl pre Vašu partiu

Ak hľadáte podnik, kde v Bratislave sledovať Oktagon live, sme tým správnym miestom. Tešíme sa na Vašu návštevu a veríme, že sa u nás budete cítiť ako doma!

Rezervácie kľudne správou na sociálnych sieťach Facebook – Instagram  alebo telefonicky +421 918 113 480 denne v čase od 16 do 22.