Ak ste fanúšik futbalu, máme pre Vás skvelú správu. Naša piváreň pravidelne premieta zápasy Ligy majstrov na veľkom plátne. Či už fandíte Barcelone, Manchesteru City, alebo ste zapálení pre Juventus, u nás si prídete na svoje. S atmosférou, ktorú v iných podnikoch nezažijete, sa každý zápas mení na nezabudnuteľný zážitok.

sleduj nás na sociálnych sieťach Facebook – Instagram – Untappd

Zápasy Ligy Majstrov

Najbližší program:

UTOROK 17.9.

STREDA 18.9.

.

„Very good service, nice people, and perfect craft beers; I will surely come back.“

.

Premietanie Ligy Majstrov:

Výhody sledovania futbalu v pivárni

premietanie ligy majstrov v pivarni planb na velkom platne
fantastická atmosféra počas zápasov

1. Premietanie Ligy Majstrov v pivárni má svoje vlastné čaro. Náš projektor a veľké plátno Vás vtiahnu do deja, ako keby ste sedeli priamo na štadióne. Detaily, ktoré vám uniknú doma na menšej obrazovke, tu budú ako na dlani.

2. Skvelé pivá – Naša ponuka čapovaných pív je široká, s dôrazom na lokálne a remeselné pivá. Či už máte radi klasiku alebo niečo špeciálne, určite si vyberiete. Klasický ležiak Grunt 11° z pivovaru General je naša vlajková loď. Okrem neho nájdete na výčape ďalších 11 prvotriednych pív

3. Priateľská atmosféra – Sledovať futbal v spoločnosti ďalších nadšených fanúšikov má svoje čaro. Spoločne oslavujte víťazstvá a zdieľajte radosť z gólov. Pokecajte a zabavte sa s ľudmi, ktorí milujú futbal rovnako ako Vy.

Rezervujte si miesto vopred

Naša piváreň sa počas zápasov Ligy majstrov rýchlo zapĺňa, preto neváhajte a rezervujte si stôl online. Rezervujte si stôl a vychutnajte si nielen zápas, ale ak skvelé čapované pivá.

Rezervačku urobíš pohodlne a ľahko správou na naše sociálne siete  Facebook – Instagram alebo telefonicky v čase od 16:00 do 22:00 +421 918 113 480

PIVU A FODBALU ZDAR

.