Oktoberfest Bratislava. Pripravte sa na jedinečný pivný zážitok, ktorý sa uskutoční už 12. októbra. Príďte si vychutnať atmosféru tradičného nemeckého sviatku plného skvelého piva, chutného jedla a jedinečných súťaží. Naša akcia prinesie štyri špeciálne druhy nemeckého piva, ktoré budú dostupné aj v litrákoch, čo rozhodne poteší každého pravého pivára.

sledujte nás na  Facebook – Instagram – Untappd

Oktoberfest Bratislava – 12. októbra: Nezabudnuteľný zážitok s nemeckým pivom a zábavou

Oktoberfest Bratislava
voňavá jaternička a skvelé pivo

Na Oktoberfeste 2 si prídu na svoje nielen milovníci piva. Pripravili sme aj súťaž v zatĺkaní klincov, kde si budete môcť preveriť svoju šikovnosť, okrem toho si zasúťažime aj v držaní litrákov. Pre všetkých, ktorí majú radi dobré jedlo, máme pripravené špeciality, jaternice a klobásky.

Tradičné nemecké pivo a jedinečná atmosféra Oktoberfestu v Bratislave

pet friendly beer pub PlanB
privítame Vás radi a s úsmevom

Už teraz sa môžete tešiť na špeciálnu ponuku, ktorá vám prinesie autentický zážitok z Oktoberfestu priamo k nám. Na výber budú štyri druhy nemeckých pív, pričom každé z nich bude dostupné aj v 1-litrových pohároch. K tomu patrí bohaté občerstvenie, ktoré vás prenesie priamo do Nemecka – pochutnáte si na šťavnatých jaterniciach, voňavých klobáskach, aj na domácej huspeninke.

Na výčape nás čaká:

.Plan B – najlepšia craftbeer piváreň v Bratislave. The best craftbeer pub and beer pub in Bratislava. Die beste bierhalle in Bratislava. Craftbeer Pub Bratislava PlanB. Kam na pivo? Jedine PlanB. Salón piva 2024.

Atmosféru doplní obsluha v autentických krojoch, ktorá prispeje k celkovému zážitku. Nechajte sa vtiahnuť do atmosféry tradičného Oktoberfestu a užite si deň plný zábavy, dobrého piva a chutného jedla. Po celý čas nám bude vyhrávať tematická muzika a všetci tanca chtiví sú vítaní.

craftbeer Bratislava
súťaž v zatĺkaní klincov

Náš prvý Oktoberfest, ktorý sme usporiadali pred dvoma týždňami dopadol vynikajúco. Piváreň plná skvelých a veselých ľudí, pri zatĺkaní klincov nikto neprišiel o prsty. Nejaké tie muchy sme vychytali a tentokrát to bude ešte lepšie. Jedlo máme zabezpečené formou cateringu, čiže ho nie je nekočeno, len do vypredania.

My budeme bereit už od 16tej, keď sa to zaplní, začneme súťažiť. Ak si rezervujete miesto dopredu, určite neurobíte chybu a my sa aspoň budeme mocť lepšie pripraviť, prípadne objednať viac jedla.

Rezervačka v pohode správou na Facebook – Instagram  alebo telefonicky denne od 16 do 22 +421 918 113 480

SERVUS